КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

„City Engineering 1993“ LTD. направи основен ремонт на апартамента ми, отличаваха се с голяма професионализъм и отговорност, като се съобразиха с всяко едно мое изискване.

Впечатлени сме от работата на тези професионалисти!

Препоръчваме ги на всеки!

Иван Димитров, гр. София

Няколко услуги имам извършени през „City Engineering 1993“ LTD и съм изклюително доволна от професионализма им!

Иванка Господинова

Изключително бързо изготвиха желаната от мен оферта, след което присъпихме към изпълнение, което беше безупречно

Много благодаря за съдействието!

Владимир Ангелов

Искрено препоръчвам професионалистите от „City Engineering 1993“ LTD., имах проблем с ел. инсталацията в апартамента и в рамките на един работен ден отсртаниха аварията.

Поздрави!

Мирослав Паунов, гр. Перник

Ползвахме услугите на „City Engineering 1993“ LTD, за да изградим нова баня. Всичко стана много бързо и лесно с тях. Доволни сме от обслужването и ги препоръчваме и на наши познати.

Дора Трифонова

Бързина и коректност на много добри цени! Изпратих запитване през сайта за боядисване на навес и се свързаха с мен в същичт ден. Услугата бе изпълнена перфектно. Доволен съм!

Константин Филипов

Спазване на срокове, никакво мотаене както и много добра комуникация! Всичко бе на много високо професионално ниво! Със сигурност бих се обърнал към„City Engineering 1993“ LTD.

Маргарита Добрева

Много професионално отношение в сферата на строителството. Доволна съм от бързите и професионални услуги и консултация на екипа. Нямам забележки.

Катерина Пейчева

Отлична комуникация и перфектно свършена работа! Адмирации, спестихте ми време и със сигурност нерви! Препоръчвам Ви! Успех!

Димитър Попов

Потърсете ни,
за да обсъдим Вашите идеи и нужди

+359 888 94 55 44

Изпратете Вашето запитване
на e-mail адрес

Напред